Siljustøl er åpent hver søndag!

Søndag 13. juni startet sommersesongen på Siljustøl.

– Harald Sæveruds museum på Siljustøl er et fascinerende hus å besøke, omgitt av en flott eiendom som mange benytter som turområde, sier direktør for komponisthjemmene Christian Grøvlen.

I år blir det åpent museum hver søndag kl. 10.00-17.00, frem til søndag 29. august.

Det blir omvisninger og vi har et eget aktivitetshefte for barna. En kan også kjøpe is i resepsjonen.

– Vi brenner for at barn og unge får høre og lære om Sæverud sin musikk. I sommer er Siljustøl derfor også arena for tre kreative kurs-uker for barn og unge, i samarbeid med Bergen kunsthall, Foreningen Trykkeriet og S12 Galleri og verksted, med støtte fra Bergen kommune. sier Grøvlen.

– I tillegg har vi en digital overraskelse i løpet av juni, som musikkinteresserte nok vil ønske å få med seg via YouTube-kanalen vår, avslutter direktøren.

Velkommen til Siljustøl!